6941404331    2613022578    info@koukouta.gr Δωρεάν για από 29.99€! Άμεση παράδοση!

Η Σημασία του Παιχνιδιού για τα Παιδιά – Blog Koukouta.gr

Συντάχθηκε την

Το παιχνίδι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης και της ωρίμανσης των παιδιών, καθώς τα μικρά μας μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι . Πρέπει να παίξουν για να κατανοήσουν την ίδια τη ζωή!

Μία μικρούλα που ξεκαρδίζεται από τα γέλια
Εικ.1 - Η σημασία του παιχνιδιού για τα παιδιά.

Ξεκινούν πιάνοντας με τα χεράκια τους διάφορα αντικείμενα/παιχνίδια και εξερευνούν τις αισθήσεις που προκαλούνται από αυτά.

Περισσότερα...

Παζλ Cayro Color Blocks Montessori – Blog Koukouta.gr

Συντάχθηκε την
Παζλ Cayro Color Blocks Montessori
Εικ.1 - Παζλ Cayro Color Blocks Montessori.
12 υπέροχα -Μοντεσσόρι στυλ- τουβλάκια με χρωματιστή παστέλ διαφάνεια στη μέση και ξύλινο πλαίσιο σε πολλά σχήματα για κατασκευή, σύγκριση, αναγνώριση σχήματος και για χρήση σε φωτιζόμενη επιφάνεια. Προάγει την προσωπική ανάπτυξη, αισθητηριακή ολοκλήρωση, φυσική ανάπτυξη – κατασκευή, παρατήρηση, Βοηθάει το παιδί να κάνει συνδυασμούς χρωμάτων και να πειραματιστεί με τα αποτελέσματα που θα πάρει.

Περισσότερα...

Πληροφορίες για το Κού-κου...Τα!

Συντάχθηκε την
Η ιδέα του Κού-κου ...Τα! γεννήθηκε πριν χρόνια. Παίζοντας με τα αγαπημένα μου ανηψάκια το παιχνίδι κούκου τσα, έμεινε στο μυαλό μου χαραγμένη η γλυκιά φωνούλα τους να λέει "Κού-κου ...Τα!!!"
Έτσι μετά από χρόνια έχοντας γίνει μητέρα η ίδια, μεγαλώνω τον γιο μου παίζοντας μαζί του Κού-κου ...Τα!!!

Παράλληλα με την μητρότητα έζησα από πρώτο χέρι τις διαφορετικές ανάγκες του παιδιού μου διαπιστώνοντας οτι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

Η μικρή μας οικογένεια
Εικ.1 - Η μικρή μας οικογένεια.

Διαφορετικές ανάγκες στην καθημερινότητα, στο φαγητό, στο παιχνίδι ακόμα και στο ντύσιμο. Οι αισθητηριακές αναζητήσεις του παιδιού μου με οδήγησαν να δημιουργήσω μια τεράστια λίστα με όλα όσα τον έκαναν να νιώθει άνετα και βολικά, του έδιναν χαρά και τον βοηθούσαν να αυτορυθμίζεται γρήγορα. Έτσι βοηθούσα κι εγώ τον εαυτό μου να μην χάνομαι σε διαρκή αναζήτηση σωτηρίων λύσεων σε στιγμές κρίσης, τα γνωστά tantrums.

Περισσότερα...

Προηγούμενη Σελίδα 5 από 5

Είδατε Πρόσφατα

  Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης του koukouta.gr

Θα έχετε ενημέρωση, ειδικές προσφορές και άλλα καλούδια απ' ευθείας στo email σας!

Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε το θελήσετε, αλλά θα χαρούμε πολύ να κρατήσουμε επικοινωνία μαζί σας.